fredag, november 11, 2011

Martina - bagerskan.

Igår hade jag namnsdag och hade således lovat mina kollegor att bjuda på fika.

Mmmm tänkte jag; dumlefluff skall jag göra. På en kladdkaka. Enkelt och gott!

Så glad i hågen började jag baket. Två kladdkakor och två satser med fluff. Bråttom bråttom då gäster var på ingång.

Jag hade tur -mjölet räckte precis, och smöret med.

Men shit så dåligt det blev!
Kladdkakan blev platt. Degig inuti och hård i kanterna.

Och fluffet. Visst visste jag att det måste svalna ordentligt (gärna över natten) ändå vispade jag det så fort det svalnat..
Jag vispade och vispade. Det hände ingenting. Och ingenting. Och sen skar det sig.
Grädden blev till smör och det skiktade sig i en äckligt grynig massa.

Gästerna fick smaka på den misslyckade kakan och resten åkte i soporna!






- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar