tisdag, november 13, 2012

Fritt från kattbajs!

Nu så har fyra av fem kattungar flyttat hemifrån.
Hur gosiga och busiga och gulliga de än varit här de senaste tolv veckorna så är vi nu ganska lättade över att huset inte längre stinker bajs.
Det första vi fått göra när vi gått upp på morgonen har varit att sanera i och runt kattlådan, och även det första när vi kommit hem på eftermiddagarna, och ca tio gånger till per dag.
Doften av kattbajs har legat som en slöja över huset och precis som små bebisar brukar så har det såklart bajsats just när vi satt oss för att äta, när vi haft gäster och såklart precis när lådan varit rengjord. (dvs fem gånger i rad på ca 5min)
Och tänk att jag nu i efterhand inser att en investering av två-tre ordentliga lådor med lock istället för den enda lilla vi haft förmodligen hade löst problemet! :o

MEN vad tyst och tomt här är nu!
Bara våran Alman och en liten Håkan som finns kvar här ett par veckor till innan lilsys hämtar hem honom. (-om vi låter henne, han är ju alldeles underbart rar)

Hoppas att allihopa får det riktigt bra i sina nya hem!
Både Håkan hos lilsys och även Gottfrid som nu bor hos Systrami kommer vi ju iallafall att få följa när har växer upp, kul!

Published with Blogger-droid v2.0.9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar